2015년 12월 20일 일요일

Guesthouse Interior

 
 
 
안녕하세요. 런웨이 게스트하우스 주인장 Q입니다.
게스트 하우스 시설 안내입니다.

Hello. The landlord is Q.
 This is a guide to the facilities for our guesthouse.
 
입구에 들어오시면 리셉션 공간이 있습니다.
 
There is the reception area into the entrance.
 
 
리셉션 옆으로 1층 복도가 있습니다.

There is a first floor corridor next to the reception. 
 
1층에서 2층으로 올라가는 계단실 입니다.
체크인, 체크아웃 그 밖의 안내 사항이 적혀 있습니다.
 
 There is a staircase.
Our notice is written.
 
계단실 옆에는 부엌이 있습니다.
 
There is a kitchen next to the staircase.
 
 
 
토스트기, 커피머신, 냉장고, 전자렌지, 정수기 등이 있습니다.
 
 We offer toaster, coffee maker, refrigerator, microwave, water purifier, etc.
 
부엌 오픈 시간은 오전 7시~오전 10시,
오후3시~밤10시까지 오픈합니다.
 
오전 7시~ 오전 10시는 간단한 조식을 드실 수 있습니다.

Kitchen open time is 10:00 am - 7:00 am,
15:00 - 10:00 o'clock open.
 
7:00 a.m. to 10:00 a.m., you can enjoy a simple breakfast. 
 
 

 
아침은 간단한 토스트와 커피, 차, 우유, 삶은 계란 등이 제공 됩니다.

A simple breakfast is toast and coffee, tea, milk, boiled eggs, etc. are provided.
 
취사가 안되며, 부엌은 스텝 공간입니다.
 
The kitchen is a staff space. (staff only)
and No cooking.
 
식사를 마치신 후 접시와 식기류는 이곳에 두시면 됩니다.

After a meal, keep dishware here.



식사하실 수 있는 테이블 입니다.
 
There is a dining table.
 
 부엌에 PC가 있습니다.
  
 We offer PC in the kitchen.
 
부엌과 연결된 뒷뜰 입니다.
 
 
Backyard attached the kitchen.
 
2층 복도 입니다.

The second floor hallway. 

 
2층 룸들이 있습니다.
 
 The second floor's rooms.
 
 
감사합니다 :)
 
Thank you :)
 

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